Scope-12 inspectie drijvende PV-installatie

Vroeger op school leerde je al dat je moest uitkijken met de combinatie van elektriciteit en water. Het is dus van groot belang dat zonnestroom installaties die drijven op water op een goede manier zijn aangelegd. Bij een brand op het water is de gevolgschade wellicht klein, maar de bedrijfseconomische schade kan fors in de papieren lopen. Een Scope-12 inspectie verkleint dit risico aanzienlijk en zorgt er in ieder geval voor dat je een verzekering kunt afsluiten voor je zonnestroom installatie. Tijdens de inspectie komen onder meer de volgende zaken aan bod:

  • Conformiteit legplan en aangelegd systeem
  • Locatie en installatie van omvormer(s)
  • Controle op zichtbare tekenen van oververhitting
  • Controle elektrisch materieel aan veiligheidsbepalingen en aan instructies fabrikant
  • Controle installatie op NEN 1010 en instructies fabrikant
  • Inspectie kabelweg op maximale array spanning, uitwendige weersinvloeden

Offerte aanvragen
U kunt hieronder geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor de Scope-12 inspectie van uw PV-systeem. We hebben daarvoor enkele gegevens van u nodig zoals het aantal panelen, het aantal omvormers, het type omvormer, informatie betreffende de toegankelijkheid van de installatie en het type installatie.

Online Dossier
U regelt de aanvraag van uw Scope-12 inspectie gemakkelijk in uw Online Dossier. Via ons eenvoudige online stappenplan kunt u de informatie en stukken aanleveren die we nodig hebben voor het kunnen uitvoeren van de inspectie. Op deze manier kunnen we uw installatie zo efficiënt en voordelig mogelijk inspecteren. Indien u de gegevens niet heeft of u wilt dit liever niet zelf doen, dan kunnen wij voor u een vooronderzoek doen.

Meer weten? bekijk onze contactgegevens. Wij staan u graag vrijblijvend te woord.

Scope-12 inspectie PV-installatie op waterWij werken o.a. voor:
Neem vrijblijvend contact op

Vraag middels bijgaand formulier vrijblijvend een offerte aan voor een Scope-12 inspectie. U ontvangt doorgaans binnen een werkdag een passende offerte van ons.

Na ontvangst van de offerte kunt u via e-mail of via ons Online Dossier de offerte goedkeuren en de benodigde informatie en documenten voor uw Scope-12 inspectie aanleveren. Nadere instructies daarvoor ontvangt u per e-mail.

Offerte aanvragen
Vul een naam in aub.
Vul een adres in aub.
Vul een postcode in aub.
Vul een plaats in aub.
Vul een geldige e-mail in aub.
Vul een telefoonnummer in aub.
Geef het aantal panelen aan aub.
Geef het aantal panelen aan aub.
Geef het type installatie aan aub.
Geef het type omvormer aan aub.
Is de installatie veilig bereikbaar? Is het dak toegankelijk? Zijn er veiligheidsvoorzieningen aanwezig op het dak?
Vertel ons a.u.b. iets over de veiligheidsvoorzieningen.
Neem vrijblijvend contact op

Vraag middels bijgaand formulier vrijblijvend een offerte aan voor een Scope-12 inspectie. U ontvangt zo snel mogelijk per e-mail een passende offerte van ons.

Na ontvangst van de offerte kunt u via e-mail of via ons Online Dossier de offerte goedkeuren en de benodigde informatie en documenten voor uw Scope-12 inspectie aanleveren. Nadere instructies daarvoor ontvangt u per e-mail.